Zašto vas mrze na Ask.fm-u? Solved.

Dovoljno je bilo provesti na ask.fm-u manje od 24h da bi se nametnula sledeća neprotivurečna aksioma koja zapoveda nešto nalik: osoba A koja nema dodirnih tačaka sa osobom B, ili su spojene krivom linijom (rečju) može se koristiti ask.fm-om ne bi li spamovala zadatu ravan u kojoj se nalazi osoba B. Razlog može biti nedopustivo pogrešno deduktivno zaključivanje koje bi se hipotetički moglo postaviti na sledeći način:

Ask.fm(P) služi za mržnju(M).

Frust voli Ask-fm.

Odakle sledi:

Frust(S) voli da mrzi(M).

pri čemu su:

terminus maior-P, najveći pojam;

terminus minor-S, mali pojam;

terminus medius-M, srednji pojam.

Dakle, izvedeni silogizam ima za konkluziju vrlo zastrašujući iskaz. Međutim, navedeni se dobija isključivo oslanjanjem na dve premise koje se ne smeju nazvati logičnim i logičkim, jer, u suprotnom bi se definicija i smisao dedukcije izbagovali kao Windows Vista sa pokrenutim Photosh…izvinjavam se, to je iz nekog drugog teksta. Avaj, undo na digresiju. Pogrešnom percepcijom stvari se izazivaju, opet, pogrešne i nadasve suvišne reakcije koje za rezultat imaju samo bahato iživljavanje na tasterima u vidu polupismenog teksta bez ikakvog cilja.

Hejt.fm

Hejt.fm

Drugi razlog može biti nekontrolisana frustracija koja za posledicu ima dezorijentisanost, kako fizičku, tako i psihičku, pa u tastaturi vidi live stream za detoksikaciju svog tela i duha, kao i terapiju za lečenje svoje anksioznosti, što bi se možda u nekom para(ne)normalnom svetu moglo smatrati i kao nešto dobro, jer, Bože moj, treba izlečiti ljude, po bilo koju cenu, samo kad se ne bi znalo da svaki lek nepovoljno utiče na neke druge organe, što je u ovom slučaju, nažalost, opet mozak. Podstrekom ljudi da koriste svoju anonimnost da istisnu frustraciju iz sebe kao gnoj iz bubuljice na vaš profil dobićete kao kontra-efekat još više frustracije ako se budete šegačili sa napisanim. To ne želite. Ne želite ni da budete saučesnik u nečijem dubljem padu u agorafobiju, iliti pičkasamfobiju (strah od sučeljavanja sa ljudima, iskazivanja iskrenog mišljenja).

6 puta po sat vremena mrzite, mrzite, mrzite, dok ne osetite prve znake poboljšanja i ne budete uživali u “blaženom” osmehu Hanibala Lektora. Potom, povećajte dozu na po dva sata dnevno, ili 12 puta po sat vremena. I naravno, uz što više tečnosti, bi vam vaš Dr. Feelhate preporučio.

Osoba Frust (koju od milošte zovemo tako, s pravim imenom Frustriran(a)) o čijoj psihi nećemo pričati, čak se i u ovoj uvrnutoj verziji logike pokazala kao mali pojam(S) što zatvara polemiku o važnosti nabodenog (viljuškom?) teksta tog faktora na stranici vašeg ask-fma.

U slučaju da ste kao mali bačeni u kontejner i time aktivirali svoj nepresušni izvor sreće ili je vaša keva dok vas je rađala videla zvezdu padalicu koja zaista ispunjava želje pa se niste susreli s “malim pojmovima”, uživajte u blagodeti ovog servisa!

M.

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s